Різне

«Геть Кепу з моєї команди»: фанати Реала жорстко розкритикували конкурента Луніна після матча Ла Ліги

Переглядів 4741
Артем Жилінський
3 голоси
Кепа Аррісабалага. Фото: ФК Реал
Вболівальники мадридського Реала відреагували на поєдинок вершкових із Альмерією (3:2), висловившись негативно про голкіпера «королівського» клубу Кепу Аррісабалагу.

Сьогодні, 21 січня, мадридський Реал здійснив епічний камбек та переміг останню команду Ла Ліги Альмерію із рахунком 3:2.

Однак вершковим би не довелося докладати стільки зусиль, якби голкіпер Кепа Аррісабалага був надійнішим у ворота. Кіпер не здійснив жодного сейву і міг урятувати команду під час першого пропущеного м’яча, однак завалився в інший кут ще до удару.

Фанати Реала розчаровані грою іспанці й не хочуть бачити його в клубі.

«Геть Кепу з моєї команди», — La boy;

«Манекен у воротах був би корисніший, ніж Кепа», — Asensii;

«Я серйозно ненавиджу Кепу», — idoxvi;

«Відправте Кепу назад до Челсі в перерві», — Mikre_RMCF;

«Кепа, покинь мій довбаний клуб», — clkbae;

«До речі, Кепа все ще гравець Челсі», — Ziyechman;

«Кепа в Реалі, як це сталося?» — Miss ADEL.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за Реал в 12 поєдинках в усіх офіційних турнірах: 11 пропущених голів, п'ять матчів «на нуль». Його контракт з клубом розрахований до червня 2025 року.
  • Кепа, який виступає у команді Анчелотті на правах оренди з Челсі, у 18 зустрічах пропустив 18 голів та відстояв сім матчів «на нуль».
  • Вершкові йдуть на першому місці в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, маючи на два очки більше, ніж Жирона і одну гру в запасі.
  • Команда українця в наступному матчі 27 січня зіграє проти Лас-Пальмас в рамках чемпіонату Іспанії. Початок матчу о 17:15 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт