Різне

Головний тренер Бенфіки висловився про Трубіна після розгрому: фахівець виніс вердикт українському воротарю

Переглядів 3707
Владислав Лютостанський
5 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
Головний тренер Бенфіки Бруну Лаже після розгромної перемоги в чемпіонаті над Боавіштою відзначив гру українського воротаря «орлів» Анатолія Трубіна.

23 вересня Бенфіка перемогла Боавішту в шостому турі чемпіонату Португалії, зберігши свої ворота у недоторканності (3:0). Голкіпером «орлів» у цій грі був українець Анатолій Трубін.

Після матчу головний тренер Бенфіки Бруну Лажи висловився щодо самовідданості його гравців, згадавши й Трубіна.

«Ми бачили, як гравці попереду бігли, пресингували, закривали простір, робили забігання. Ми також бачили, що наші центральні захисники, наш воротар дуже якісно грали ззаду, зупиняючи суперника, шукаючи простір, володіючи м'ячем і контролюючи гру з м'ячем.

Тому це майже іронія долі, що я віддаю належне нападникам за захист, а захисникам за атаку, але це те, що ми повинні робити. Ми повинні грати як команда, саме так я люблю працювати», – цитує Лаже пресслужба Бенфіки.

Раніше стало відомо, що Трубін вчергове отримав виклик до національної збірної України на матчі Ліги націй у жовтні.

  • У нинішньому сезоні 23-річний воротар провів сім матчів за Бенфіку у всіх турнірах, пропустивши п'ять голів та тричі залишив свої ворота у недоторканності.
  • Наступний матч чемпіонату команда Трубіна проведе 28 вересня, коли прийматиме Жил Вісенте. Стартовий свисток має прозвучати о 22:30 за київським часом. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт