Різне

Головний тренер Дженоа описав нинішній стан Малиновського: Джилардіно відповів, чи зіграє Руслан на Євро-2024

Переглядів 1730
Данило Моісеєнков
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: Getty Images
Півзахисник Дженоа Руслан Малиновський близький до повернення. Головний тренер генуезької команди Альберто Джилардіно поділився інформацією стосовно стану українця.

У неділю, 19 травня, Дженоа на виїзді зіграє матч 37-го туру чемпіонату Італії проти Роми, а півзахисник гостей Руслан Малиновський близький до відновлення від травми.

Про це заявив головний тренер генуезців Альберто Джилардіно, зазначивши, що українець навіть потрапить до заявки на цю зустріч.

«Ми частково відновили Бані, Вітінью та Малиновського. Що стосується Мессіаса, то його не буде в Римі. Я кажу частково, тому що вони не так давно тренувалися з командою.

Я посаджу їх на лаву запасних, тому що це правильно для них – бути з командою. Побачимо, чи зможе один або двоє з них вийти завтра або в останній грі сезону».

Окрім цього, спеціаліст висловився стосовно ймовірності повноцінної участі Руслана на Євро-2024 у складі збірної України.

«Що стосується Малиновського, то сподіваємося, що всі його проблеми будуть вирішені. Він добре тренувався останнім часом.

Ми сподіваємося, що він зможе поїхати на чемпіонат Європи, добре виступити і повернеться кращим, ніж будь-коли», – приводить слова Джилардіно видання TUTTOmercatoWEB.

  • Нагадаємо, що Малиновський відновлюється від свого пошкодження з кінця березня.
  • За цей сезон він зіграв 28 матчів у всіх клубних змаганнях, забив три голи та віддав два асисти.
  • Контракт Руслана з генуезцями розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Збірна України на Євро-2024 виступатиме в групі Е з Бельгією, Румунією та Словаччиною.
  • Першу гру синьо-жовті проведуть 17 червня з румунами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт