Різне

Гравці Реалу обрали клуб, з яким вони хочуть зіграти в 1/8 фіналу ЛЧ: в Іспанії розкрили бажання Луніна і Ко

Переглядів 10355
Владислав Лютостанський
2 голоси
Федеріко Вальверде, Андрій Лунін та Лука Модрич. Фото: ФК Реал
Гравці мадридського Реалу після перемоги в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів над Уніоном (3:2) обрали клуб, з яким хочуть зіграти в 1/8 фіналу турніру.

У вівторок, 12 грудня, Реал обіграв Уніон Берлін (3:2) в заключній грі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24. Таким чином мадридці фінішували на першому місці в квартеті, набравши максимум балів (18).

На наступному тижні відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але гравці Реалу, серед яких є український воротар Андрій Лунін, вже визначились з клубом, проти якого хочуть зіграти в наступному раунді турніру. 

За інформацією іспанського видання Defensa Central група гравців разом з головним тренером команди Карло Анчелотті хоче собі в суперники міланський Інтер, попри те, що цей клуб є фіналістом тогорічного розіграшу Ліги чемпіонів.

  • Інтер в своїй групі з Реал Сосьєдадом, Бенфікою і Зальцбургом зайняв друге місце з 12 набраними балами.
  • Нагадаємо, що Манчестер Сіті мінімально переміг чорно-синіх (1:0) у фіналі ЛЧ 2022/23.
  • Реал у тогорічному розіграші турніру вилетів на стадії півфіналу від майбутнього переможця турніру (1:1, 0:4).
  • Жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2023/24 відбудеться у понеділок, 18 грудня. Початок церемонії о 19:00 за київським часом.
  • Лунін в поточному сезоні зіграв вже у вісьми матчах Реалу в усіх турнірах, пропустив п'ять голів і в п'яти випадках зберіг свої ворота «сухими».
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт