Різне

Григорчук «дістав» фанів Нефтчі: українського тренера грубо облаяли після фіаско – він неочікувано відреагував

Переглядів 138
Владислав Лютостанський
1 голос
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Український фахівець Роман Григорчук, який нині є головним тренером азербайджанського Нефтчі, відреагував на лайку вболівальників клубу на його адресу.

У п'ятницю, 4 жовтня, Нефтчі на виїзді програв останній команді чемпіонату Азербайджану Кяпазу (3:4) в матчі дев'ятого туру.

Головний тренер гостей Роман Григорчук прокоментував поразку власних підопічних.

«Це один із рідкісних випадків, коли я не можу проаналізувати і сказати вам, що я думаю про сьогоднішню гру. Тому що такі матчі потрібно чітко аналізувати й обговорювати.

Я зараз у складній ситуації, не можу повірити, що все це відбувається зі мною, я ніби уві сні. Тому я відкладаю аналіз гри».

Також Григорчук висловився і щодо вболівальників Нефтчі.

«Наші вболівальники висловлювалися на мою адресу неприємно. Я не тільки не ображаюся на них, але й дякую за їхнє неймовірне терпіння. Я розумію вболівальників, дуже їх поважаю.

Я не засмучений своєю роботою в Нефтчі. Я сприймаю це не як трагедію, а як поразку», – цитує Григорчука пресслужба Нефтчі.

  • 59-річний Григорчук досі не здобув жодної перемоги з Нефтчі, відтоді як очолив клуб у серпні 2024-го (чотири поразки, п'ять нічиїх). 
  • Бакинці після дев'яти турів мають п'ять залікових балів та посідають восьму сходинку Прем'єр-ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт