Різне

Григорчук катастрофічно розпочав роботу в Нефтчі: експідопічний українського тренера відреагував і все пояснив

Переглядів 122
Владислав Лютостанський
1 голос
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Колишній воротар одеського Чорноморця та Габали Дмитро Безотосний висловився щодо роботи українського тренера Романа Григорчука на чолі Нефтчі.

У неділю, 15 вересня, Нефтчі вдруге в сезоні програв у чемпіонаті Азербайджану, цього разу поступившись Зірі (0:2). Таким чином у команди Романа Григорчука після шести турів немає жодної перемоги: дві поразки, чотири нічиї.

Ексголкіпер Дмитро Безотосний, який працював з Григорчуком в Чорноморці та Габалі, прокоментував нинішні результати роботи Романа Йосиповича на чолі Нефтчі.

«Такого результату ніхто не очікував. Я говорив, що буде важко. Не можна порівнювати ситуації з Габалою. Там інший тиск, тут – інший. Вважаю, що з Габалою він показав хороший результат.

Я розумів, що його другий прихід в Азербайджан буде важкуватим. Він не приїхав у країну, де його мало хто знає. Від нього чекають хоча б того ж результату, який у нього був із Габалою. Він це розуміє».

Безотосний зізнався, що продовжує стежити за тренерською роботою Григорчука та сподівається, що ситуація в Нефтчі зміниться на краще.

«Стежу за Нефтчі. У нас уся родина переживає за Григорчука. Від нього всі очікують результату, і він це підсвідомо розуміє, і я впевнений, що переживає. Враховуючи останні трансфери, видно, що в нього вірять. Команда будується і потрібен час. Думаю, у цей проєкт у Нефтчі все ще вірять.

Результату, звісно, поки що немає, і це не може не тиснути. У чому причина – нічого не можу сказати. Потрібно перебувати в колективі, щоб розуміти це. Хочеться вірити, що ситуація зміниться на краще. Такий клуб, як Нефтчі, не може перебувати на цьому місці», – цитує Безотосного Azerisport.com.

  • Наразі команда українця посідає передостаннє дев'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату.
  • Наступну гру Прем'єр-ліги Нефтчі проведе 20 вересня, коли прийматиме чемпіона країни – Карабах. Початок гри о 19:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт