Різне

«Йому важко дається тренувальний процес»: у колишнього воротаря Динамо і збірної України проблема за кордоном

Переглядів 3662
Владислав Лютостанський
3 голоси
Максим Коваль. Фото: ФК Єлімай
Головний тренер казахстанського Єлімая Андрій Карпович висловився щодо українського голкіпера-новачка своєї команди Максима Коваля, який відомий виступами за київське Динамо.

Наприкінці липня український воротар Максим Коваль перейшов до казахстанського клубу Єлімай.

Проте в матчі 16-го туру чемпіонату Казахстану проти Кайрату 31-річний українець не вийшов на поле. Місце у воротах Єлімая зайняв 29-річний росіянин Денис Кавлінов, який припустився кількох результативних помилок у цій грі, що призвело до поразки з рахунком 1:4.

Головний тренер Єлімая Андрій Карпович розповів, чому він не дав дебютувати Ковалю в чемпіонаті Казахстану.

«Коли є помилки, завжди буде багато запитань, це логічно. Ми бачимо фізичний стан Коваля, тому він не вийшов. Йому складно дається тренувальний процес. Йому потрібен час.

Тільки з цих міркувань ми не ризикнули. До цього ми зіграли два матчі «на нуль», до Кавлінова не було претензій. На жаль, усі люди помиляються. Такі помилки дорого коштують», – наводить слова Карповича Meta-Ratings.kz.

  • Наступний матч Єлімай проведе у півфіналі Кубка ліги проти Астани. Матч відбудеться 11 серпня та розпочнеться о 18:00 за Києвом. 
  • Нагадаємо, що свого часу Коваль провів за київське Динамо 106 матчів: 43 матчі на нуль та 101 пропущений м'яч.
  • Також Максим має два поєдинки за національну збірну України (2012-2017), в яких він пропустив два голи та оформив один кліншит.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт