Різне

Італійська преса сказала все, що думає про Довбика після його голу і виступу за Рому: огляд думок журналістів

Переглядів 155
Олександр Калінін
2 голоси
Артем Довбик, фото: Getty Images
У неділю, 22 вересня, Рома розгромила Удінезе (3:0) в рамках п’ятого туру чемпіонату Італії. Артем Довбик забив у другому матчі поспіль і був визнаний гравцем поєдинку.

Артем Довбик забив переможний гол за Рому у ворота Удінезе (3:0). Після гри його визнали найкращим футболістом поєдинку.

Відео голу Довбика

Італійська преса відреагувала на вдалий виступ українця, виставивши йому оцінки.

TUTTOmercatoWEB – 7.5

«Удар, який зробив рахунок 1:0 на користь Роми, мав швидкість пістолетного пострілу: потужний і влучний, невловимий для Окойє. І він також доклав руку до другого голу, відвоювавши м'яч. Дуже приємно також, коли він забив четвертий гол, навіть якщо він перебував в офсайді. Снайпер».

Сalciomercato.com – 7 

«Забив після виходу сам на сам з воротарем і зробив дубль, який згодом відмінили через офсайд. Він також бере участь в атаці, яка призводить до пенальті. Здається, Артем повернувся до себе колишнього, але попереду ще довгий шлях».

IlRomanista – 7.5 

«Його перший удар по воротах з лівої ноги заблокував Окойє. З другої спроби він забив чудовим ударом у дальній кут. Він вперто відвойовує м'яч, що призвело до пенальті. Віддав асист, що призвело до рахунку 3:0 і зробив «покер», але офсайд анулював його гол».

В нинішньому сезоні на рахунку Довбика два голи у п'яти матчах за Рому.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт