Різне

Кепа дуже дорогий: в Іспанії назвали воротаря, якого може взяти Реал на заміну Луніну

Переглядів 1421
Данило Моісеєнков
1 голос
Гіоргі Мамардашвілі. Фото: Getty Images
Реал підготувався на випадок рішення Андрія Луніна не продовжувати контракт. Мадридці готові підписати зіркового воротаря збірної Грузії та Валенсії.

Андрій Лунін все ще не дав відповіді на пропозицію Реалу щодо продовження його контракту, який спливає вже наступного літа.

Наразі ця невизначеність ставить під питання майбутнє українського воротаря в мадридському клубі, він може бути проданим навіть цього літа, якщо не підпише новий контракт.

Проте у Реалі вже знають, за ким підуть в разі відходу Луніна, повідомляє портал Planeta Real Madrid з посиланням на журналіста Томаса Гонсалеса.

Інсайдер зазначає, що клуб точно не стане підписувати Кепу Аррісабалагу, який виступав у Мадриді в минулому сезоні на правах оренди з Челсі.

«Кепа дуже дорогий. Сьогодні він коштує близько 40 мільйонів, які можна опустити до 28 млн, однак не нижче. Кепа не той воротар, який потрібен Реалу».

Натомість голкіпер з іншого клубу Ла Ліги є тим, хто підійде мадридцям.

«Якщо Лунін не продовжить контракт, вони підуть за Мамардашвілі, який має досвід і є дуже хорошим у воротах. Він вже був на ринку рік тому.

Зараз він може отримувати десь три мільйони євро, вони заплатять йому п'ять, враховуючи що у нього контракт ще на два роки, і Мадрид отримає воротаря з гарантіями», – приводяться слова журналіста.

  • Лунін в минулому сезоні провів 31 матч в усіх клубних турнірах, пропустив 32 голи та має 12 ігор «на нуль».
  • Разом з Реал в кампанії 2023/24 він виграв Лігу чемпіонів, Ла Лігу та Суперкубок Іспанії.
  • Гіоргі Мамардашвілі зіграв у 37 поєдинках за Валенсією, пропустив 41 м'яч та має 13 «сухих» матчів.
  • Його контракт з «Лос Чес» розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість зірки збірної Грузії в 35 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт