Різне

Хто став найкращим українським легіонером: Леоненко розкритикував Зінченка та оцінив рівень Довбика

Переглядів 1784
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Довбик. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо та національної збірної України Віктор Леоненко у здивований від прогресу Артема Довбика і регресу Олександра Зінченка.

На питання про найкращого українського легіонера Віктор Леоненко навіть і не став думати та ствердно назвав прізвище голеадора іспанської Жирони, найкращого бомбардира Ла Ліги Артема Довбика.

«Довбик, звісно, він «Пічічі» взяв. Це показник! Але тепер буде ще складніше, адже йому треба забивати мінімум 20-ку за сезон. Якщо у Довбика є амбіції, то йому треба йти на підвищення. Зрозуміло, що в Жироні простіше: все своє, команда колгоспниця. Знаєте, я б на його місці залишився в Жироні, адже вони будуть у Лізі чемпіонів грати. 

Також серед найкращих відзначу Циганкова і Луніна. Забарний у цьому сезоні непогано виглядав, отримав хорошу пресу. Про Зінченка мене навіть не питайте, що про запасного говорити?», –  розповів Леоненко в інтерв'ю Zbirna.

  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач. Саме український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».
  • Transfermarkt оцінює головну ударну силу Журони у 30 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт