Різне

Хто замінить Григорчука в Нефтчі? Названо двох фахівців, які мають стати наступниками екстренера Чорноморця

Переглядів 359
Владислав Лютостанський
1 голос
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Азербайджанське видання повідомило імена двох фахівців, які можуть стати наступниками українського спеціаліста Романа Григорчука на посаді головного тренера Нефтчі.

7 жовтня стало відомо, що азербайджанський Нефтчі достроково припинив співпрацю з українським фахівцем Романом Григорчуком, який був головним тренером команди.

Замінити українця на посаді може турецький 61-річний фахівець Абдулла Авчі, відомий своєю роботою з Трабзонспором, з яким став чемпіоном країни у сезоні 2021/22. Раніше він також був головним тренером збірної Туреччини та стамбульського Бешикташу.

Керівництво Нефтчі вже запросило Авчі до Баку на переговори, повідомляє Sportinfo.Az.

Іншим кандидатом на посаду головного тренер бакинців вважається наставник азербайджанського Сумгаїта 46-річний Самір Абасов. Він раніше вже очолював Нефтчі у період з 2020 по 2022 рік, завоювавши золоті медалі чемпіонату в сезоні 2020/21.

  • Нагадаємо, що Григорчук так і не здобув жодної перемоги з Нефтчі, відтоді як очолив команду в серпні 2024-го після відходу з Чорноморця (чотири поразки, п'ять нічиїх). 
  • Бакинці після дев'яти турів мають п'ять залікових балів та посідають дев'яту сходинку Прем'єр-ліги, залишаючись єдиним клубом у чемпіонаті, який ще не перемагав у цьому сезоні.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт