Різне

Клуб Трубіна потрапив у халепу: Бенфіка відреагувала на звинувачення, які загрожують дискваліфікацією

Переглядів 1271
Артем Жилінський
2 голоси
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Португальська Бенфіка, за яку виступає український голкіпер Анатолій Трубін, виступила із офіційною заявою щодо можливої тривалої дискваліфікації.

Португальський клуб Бенфіка опублікував свою офіційну позицію щодо можливої дискваліфікації, спричиненої звинуваченнями, висунутими прокуратурою. 

Раніше повідомлялося, що клубу звинувачують у корупції та ухиленні від сплати податків, пов'язаних з подіями 2017 року. Прокурори вимагають запровадити санкції проти Бенфіки, включаючи усунення від футбольних змагань терміном від шести місяців до трьох років.

«Бенфіка та її юристи докладно проаналізують звинувачення, про які їм було повідомлено та які покладають на Бенфіку відповідальність за передбачувані дії, що приписуються її колишньому президентові та колишньому раднику.

Згодом вони займуть процесуальну позицію. Але немає сумніву, що Бенфіка без вагань захищатиметься від усіх безпідставних звинувачень (із того, що вже вдалося проаналізувати, вони необґрунтовані), а також від усього, що торкається чи могло торкнутися її прав та інтересів», – сказано в заяві лісабонського клубу.

  • Бенфіка наразі розташовується на третьому місці в чемпіонаті з 16 очками в семи матчах.
  • На рахунку 23-річного Трубіна в цьому сезоні дев'ять матчів за клуб у всіх турнірах. Портал Transfermarkt оцінює його вартість в 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт