Різне

«Коли Кріштіану вперше потрапив до АПЛ»: легенда Челсі порівняв Мудрика з Роналду

Переглядів 709
Артем Жилінський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній захисник лондонського Челсі Вільям Галлас висловив високу оцінку вінгеру синіх і українцю Михайлу Мудрику за його виступ у матчі проти Фулхема (2:0), де він забив гол.

Вільям Галлас порівняв Михайла Мудрика з найкращими гравцями сучасності, включаючи Кріштіану Роналду, який також у  ранньому віці потрапив в АПЛ. Тоді португалець у віці 17 років опинився в МЮ. Мудрик перейшов в Челсі в 22 роки за 70 мільйонів із донецького Шахтаря.

«Одним із гравців, який був трохи схожий на Михайла, був Кріштіану Роналду. Коли Кріштіану був молодшим і вперше потрапив до АПЛ, він показав, що володіє всіма технічними можливостями та темпом. Він показав неймовірну майстерність зі своїми переступами».

Галлас згадав вражаючі дії Мудрика у грі проти Фулхема та виділив ще двох суперзірок, подібних до українця, окрім Роналду.

«Усе, що він робив на полі, було швидко. У Мудрика є кілька подібних рухів. Думаю, коли він зможе все зібрати, зупинити Мудрика буде дуже важко.

Він має такі ж здібності, як Роналду, Неймар і Мбаппе, коли справа стосується його швидкості та прискорення», – сказав Галлас в інтерв’ю Gambling Zone.

  • Наразі підопічні Маурісіо Почеттіно мають вісім очок після семи ігор, та посідають 11-й щабель.
  • В наступному турі сині на виїзді зіграють проти Бернлі. Поєдинок відбудеться сьомого жовтня. Початок гри о 17:00.
  • У поточному сезоні Мудрик провів за Челсі шість поєдинків в усіх турнірах: один гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт