Різне

Колишній форвард збірної України голосив проблему Мудрика в Челсі: «Сорок людей в команді‎»

Переглядів 344
Артем Жилінський
0 голосів
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Відомий тренер та колишній форвард збірної України Сергій Нагорняк висловив свої думки про труднощі вінгера національної команди Михайла Мудрика у лондонському Челсі.

Сергій Нагорняк заявив, що Михайло Мудрик в збірній Україні іноді може показувати свої найкращі якості, але в Челсі він грає під постійним тиском, із яким йому не дуже добре вдається справлятися.

«З Чехією Мудрик, як на мене, був схожим на себе. Особливо на початку другого тайму. Він демонстрував свої найкращі якості, включаючи швидкість. Зрозуміло, що йому важко. 

У нього в Челсі психологічний тиск – сорок людей в команді. На нього постійно чинять колосальний психологічний тиск. Як на мене, він не дуже справляється з ним».

На думку Нагорняка, коли Мудрик перебуває в гарному психологічному стані і відчуває довіру, то вінгер буде показувати матчі, як за Шахтар в Лізі чемпіонів. 

«Згадайте Мудрика, який грав за Шахтар у Лізі чемпіонів і який феєричні голи забивав. Так, у Челсі період адаптації був. Він намагається, але немає у нього балансу між грою та психологічним станом», – цитує фахівця Sport.ua.

  • Цього сезону Михайло Мудрик провів чотири матчі за Челсі у всіх офіційних турнірах і зробив одну результативну передачу. 
  • За оцінкою Transfermarkt, вартість українського вінгера становить 35 мільйонів євро. Контракт Мудрика із клубом діє до 30 червня 2031 року.
  • Після трьох турів Челсі набрав чотири очки та посідає 11-е місце у таблиці Англійської Прем'єр-ліги. 
  • У наступному турі Мудрик та його команда зустрінуться з Борнмутом, у складі якого грає ще один українець – захисник Ілля Забарний. Матч відбудеться 14 вересня о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт