Різне

Колишній півзахисник Динамо і збірної України зробив заяву про майбутнє: відверте зізнання відомого гравця

Переглядів 263
Владислав Лютостанський
3 голоси
Роман Безус. Фото: ФК Омонія
Український півзахисник кіпрської Омонії Роман Безус, відомий виступами за збірну Україну та київське Динамо, розповів про своє відновлення від тяжкої травми.

14 квітня 2024 року український півзахисник Омонії Роман Безус отримав серйозну травму в матчі чемпіонату Кіпру проти клубу Анортосіс (2:0).

Хавбек покинув поле вже на 10-й хвилині, після чого було повідомлено про діагноз – розрив ахіллового сухожилля. Повідомлялося, що відновлення має зайняти близько пів року.

Сам Безус розповів, коли планує повернутися на поле та як проходить процес його поновлення від пошкодження.

«Зробили операцію, відновлююся, минуло вже чотири місяці. Сподіваюся, що десь через місяць почну тренуватися у групі, а через два місяці зможу повернутися в ігровий ритм.

Поки рано говорити, оскільки така травма, що день-два відчуваєш себе добре, а потім йде відкат назад, щось напухає, поколює. Загалом нормально, це частина футболу. Дай Боже скоро повернуся», – розповів Бурбас в етері ютуб-каналу «BurBuzz».

  • За Омонію українець виступає з літа 2022 року. За клуб з Нікосії 33-річний хавбек провів 74 гри: 18 голів, 14 результативних передач.
  • Нагадаємо, що в Україні Роман виступав за Кремінь, полтавську Ворсклу, Дніпро та Динамо. У складі киян (2013-2014) хавбек провів 47 матчів, забив п'ять голів та віддав три асисти.
  • Перед своїм переїздом на Кіпр півзахисник встиг пограти в Бельгії за місцеві Сент-Трюйден та Гент.
  • За збірну України (2011-2021) Безус зіграв у 24 поєдинках, забивши п'ять голів. Востаннє до табору національної команди Роман викликався ще під час Євро-2020.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт