Різне

Ексвінгер Шахтаря викликав ажіотаж своїм приїздом до Азербайджану: пояснюємо, чому так сталося

Переглядів 737
Віктор Глухенький
1 голос
Олексій Кащук. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Олексій Кащук був помічений у Баку на трибунах місцевого стадіону під час матчу матч кваліфікації Ліги чемпіонів між місцевим Карабахом та гібралтарським Лінкольном (5:0).

Нині безробітній правий вінгер Олексій Кащук був помічений у Азербайджані. Українець відвідав поєдинок другого раунду кваліфікації ЛЧ між Карабахом та Лінкольном (5:0) і змусив активно писати про себе азербайджанські спортивні ЗМІ.

Річ у тому, що наші колеги з Азербайджану припустили, що Кащук знову може погодитися грати за одну з команд їх країни, але Олексій такі домисли спростував.

«Мій візит не пов'язаний із роботою. Я приїхав до Азербайджану зі своєю родиною на відпочинок. Знайшов час та відвідав гру Карабаха. Їм вдалося легко обіграти свого суперника, що й очікувалося. Бажаю їм успіхів у Лізі чемпіонів і якнайдалі пройти»,  – сказав Кащук у коментарі тому порталу Аzerisport.

  • З 2022 по 2023 Кащук виступав за азербайджанський Сабах на правах оренди із Шахтаря: 41 матч, 18 голів та віддав 12 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 1,8 мільйона євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт