Різне

Колишній захисник Металіста стане головним тренером збірної Азербайджану? Ексгравець чесно відповів

Переглядів 3712
Владислав Лютостанський
4 голоси
Мілан Обрадович. Скріншот: YouTube
Сербський тренер Мілан Обрадович, відомий своєю грою в захисті харківського Металіста, прокоментував ймовірність власного призначення на посаду головного тренера збірної Азербайджану.

З 2019 по 2022 рр. Мілан Обрадович очолював молодіжну збірну Азербайджану (п'ять перемог, дві нічиї та 17 поразок). Після відставки влітку 2022-го Мілан продовжує знаходитися без роботи.

Однак 47-річний сербський фахівець розповів, що у часи його роботи в молодіжці ходили розмови щодо можливості призначення Обрадовича головним тренером національної збірної Азербайджану. Також він розповів про зустріч з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим в минулому році.

«Я чотири роки працював в Азербайджані й оточення нашого президента запросило мене на звану вечерю. Мені вдалося трохи поспілкуватися з президентом, було дуже приємно.

Чи була розмова про роботу в національній збірній? Скажу вам так, ця розмова завжди десь там висить (усміхається). Ще коли працював у молодіжній збірній, такі розмови були».

Також Обрадович відповів на питання, чи готовий він у разі чого очолити збірну Азербайджану. 

«Чому б і ні? Я звик до цієї країни. Я впізнав менталітет, це важливо, щоб викладатися і давати максимум. Досі спілкуюся з деякими своїми підопічними.

Не можна просто так прийти в нову країну, не знаючи всі її таємниці, і ставити свою гру. Я знав і вірив у своїх гравців. Почувався в Азербайджані як удома, утім, як і моя сім'я», – цитує Обрадовича azerisport.com.

  • Обрадович відомий своїми виступами за харківський Металіст, кольори якого він захищав з 2006 по 2013 рр.
  • У складі харків'ян Мілан провів 191 поєдинок, неодноразово ставав бронзовим призером чемпіонату України, а також здобував срібні нагороди УПЛ.
  • Також в Україні серб грав за київський Арсенал (2013), в складі якого провів 11 поєдинків.  
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт