Різне

Колишня зірка Барселони зашкварився з РФ: хавбек не хотів грати зі збірною Росії, а тепер переходить до ЦСКА

Переглядів 383
Віктор Глухенький
1 голос
Міралем П’яніч. Фото: Google
Капітан національної збірної Боснії і Герцеговини, ексгравець Барселони, Ювентуса, Роми та ще низки клубів  Міралем П’яніч стане гравцем московського ЦСКА.

Гроші не пахнуть? За інформацією топового італійського журналіста-інсайдера Фабріціо Романо, Міралем П’яніч погодився на пропозицію російського ЦСКА з Москви і вже знаходиться на території країни-помилки.

Як стверджує джерело, П’яніч укладе угоду на рік з опцією продовження ще на сезон. Зазначається, що П’яніч вже перебуває в Росії, щоб завершити перехід на правах вільного агента.

«Я дуже щасливий. Не можу дочекатись, коли почну грати за новий клуб. Багато чого знаю про ЦСКА, це великий клуб», – наводить слова П’яніча пропагандистське інформаційне агенство РІА Новини Спорт.

Цікаво, що після початку повномасштабної війни росії проти України, а саме у 2022 році, той таки П’яніч не хотів грати з росіянами товариську гру у складі своєї національної збірної, сказавши наступне.

«Немає сенсу грати з ними (збірною росії), бо ФІФА та УЄФА виключила їхні команди. Весь світ платить за цю війну, чому ми повинні першими проводити з ними товариський матч?

Ця гра не має жодної позитивної сторони, для нас теж», – сказав з-поміж іншого два роки тому П’яніч.

З 2022-го року російські клуби та національна збірна країни-404 відсторонені від участі у всіх міжнародних змаганнях, але УЄФА продовжує нараховувати російській асоціації бали до загальної таблиці коефіцієнтів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт