Різне

Колишня зірка Шахтаря визнаний другим найкращим вінгером Челсі в історії АПЛ: це не Мудрик

Переглядів 258
Богдан Чернишевський
1 голос
Вілліан. Фото: ФК Челсі
Колишній бразильський півзахисник донецького Шахтаря Вілліан увійшов до числа кращих вінгерів лондонського Челсі в історії англійської Прем'єр-ліги. Його помістили на другу позицію в рейтингу.

Колишній гравець Шахтаря Вілліан визнаний другим найкращим вінгером лондонського Челсі за період виступів в англійській Прем'єр-лізі (з 1992 року).

Видання GiveMeSport опублікувало список з семи кращих гравців «аристократів» на даній позиції. При складанні рейтингу враховувався загальний час, проведений в клубі, кількість завойованих нагород, загальний талант гравців і ставлення до них уболівальників.

Топ-7 кращих вінгерів Челсі в історії АПЛ за версією Givemesport

  1. Еден Азар (Бельгія)
  2. Вілліан (Бразилія)
  3. Джо Коул (Англія)
  4. Педро (Іспанія)
  5. Ар'єн Роббен (Нідерланди)
  6. Дам'єн Дафф (Ірландія)
  7. Хуан Мата (Іспанія)
  • Вілліан виступав за Шахтар з 2007 по 2012 роки, перемагав у Кубку УЄФА, ставав п'ятиразовим чемпіоном України, чотири рази вигравав кубок і двічі суперкубок країни. На його рахунку 37 голів і 63 гольові передачі в 221 матчі за «гірників».
  • З 2013 по 2020 роки бразилець був гравцем Челсі, перемагав у Лізі Європи, двічі став чемпіоном Англії, по разу вигравав кубок країни і Кубок ліги. У 339 матчах за «аристократів» він забив 63 голи і віддав 57 гольових передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт