Різне

Коломойському змінили арешт на мільярдну заставу по одній зі справ: ексвласник Дніпра залишиться під вартою

Переглядів 54
Віктор Глухенький
2 голоси
Ігор Коломойський. Фото: Google
Одіозному бізнесмену-мільярдеру та колишньому президенту Дніпра Ігорю Коломойському змінили арешт на заставу в одній зі справ, але він усе ще перебуватиме за ґратами.

Шевченківський районний суд міста Києва змінив запобіжний захід бізнесмену Ігорю Коломойському з тримання під вартою на заставу в одній зі справ. Про це йдеться в ухвалі, опублікованій на сайті суду.

Відомство не називає імені фігуранта, але з деталей справи зрозуміло, що мова саме про колишнього власника та президента Дніпра. 

Відомо, що пану Коломойському призначили заставу в розмірі 1,877 мільярда гривень! Адвокат Вʼячеслав Криглевич заявив у коментарі «Суспільному», що Коломойського мали звільнити з-під варти, проте суд не може цього зробити, бо є інше провадження. За ним Коломойського утримуватимуть щонайменше до 25 жовтня.

  • 2 вересня 2023 року бізнесмену Ігорю Коломойському повідомили про підозру в шахрайстві та відмиванні грошей. Протягом 2013 – 2020 років він міг вивести за кордон понад пів мільярда гривень, використовуючи інфраструктуру підконтрольних йому банків. Це встановило слідство.
  • 8 травня 2024 року Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства у 2003 році. За даними слідства, він замовив замах на директора українсько-американської консалтингової компанії «Фарго» Сергія Карпенка. У цій справі його відправили під варту 9 травня.
  • У червні 2018 року Дніпро, президентом та власником якого був Коломойський, не отримав атестат для участі у Другій лізі, втратив професійний статус та припинив своє існування.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт