Різне

Кривцов з зірками Інтер Маямі переміг в «українському» дербі МЛС: як завершився матч колишніх гравців збірної

Переглядів 1493
Данило Моісеєнков
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Інтер Маямі з Сергієм Кривцовим у складі обіграв Коламбус, де виступає Євген Чеберко. Команди провели матч в рамках МЛС, в якому не прийняв участі Ліонель Мессі.

У четвер, 20 червня, Інтер Маямі на своєму полі прийняв Коламбус в рамках чергового поєдинку МЛС. Господарі здобули перемогу з рахунком 2:1.

У складі Інтера з перших хвилин на поле вийшов Сергій Кривцов, а у складі Коламбуса лише на заміну з'явився Євген Чеберко – він вийшов на 73-й хвилині.

Натомість через виклик до своїх збірних участь в матчі не прийняли Ліонель Мессі та Луїс Суарес, хоча Серхіо Бускетс та Жорді Альба на полі були.

Коламбус зумів виграти у Інтера володіння м'ячем, проте програв по рахунку, причому пропустивши два швидкі голи. Спочатку відзначився Іан Фрай, а трохи пізніше і Леандро Кампана забив свій м'яч.

Команда Чеберка під кінець першого тайму відіграла один гол зусиллями Хуана Ернандеса, однак на більше діючий чемпіон МЛС не спромігся.

Не вдалось завантажити відео.

МЛС.

Інтер Маямі – Коламбус – 2:1

Голи: Фрай (10'), Кампана (21') – Ернандес (40')

  • Після цього матчу Інтер посідає перше місце у Східній конференції з 41-м очком, в той час як Коламбус йде шостим з 27-ма балами.
  • Кривцов у цьому сезоні провів 15 поєдинків у всіх турнірах, а його контракт діє до кінця 2024 року.
  • На рахунку Чеберка 18 зустрічей та контракт, який розрахований до 31 грудня 2026-го.
  • Нагадаємо, що Кривцов має 34 матчі за збірну України, в той час як Чеберко виходив на поле у складі національної команди одного разу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт