Різне

Кривцов забив єдиний гол Інтер Маямі і почув вирок від головного тренера клубу: реакція Мартіно на ганьбу 1:6

Переглядів 16482
Данило Моісеєнков
6 голосів
Сергій Кривцов. Фото: ФК Інтер Маямі
Головний тренер Інтер Маямі Херардо Мартіно відреагував на поразку своєї команди від Цинциннаті з рахунком 1:6, навіть не згадавши про гол Сергія Кривцова.

У неділю, сьомого липня, Інтер Маямі в гостях програв Цинциннаті з рахунком 1:6 у матчі регулярного сезону МЛС.

Сергій Кривцов вийшов у стартовому складі Інтера, провів на полі усі 90 хвилин та відзначився єдиним голом своєї команди.

Відео голу Кривцова

Головний тренер колективу з Маямі Херардо Мартіно поділився враженнями від такої поразки.

«Попереду нас чекає довгий сезон, все не починається і не закінчується цією грою. У нас був період на початку сезону, коли ми були вразливі в захисті, ми почали виправляти це, попередні п'ять або шість ігор ми добре захищалися.

Але в цьому матчі ми повернулися до тієї тактики захисту, з якої починали. Суперник був кращим за нас. Ми повинні взяти це до уваги. Цинциннаті входить до трійки найкращих команд ліги. Ми все ще не там, незважаючи на наші хороші результати та виступи».

Спеціаліст також назвав ключовий відрізок матчу, який його команда провалила.

«Ми повинні продовжувати працювати і сподіватися, що у фінальній частині сезону ми зможемо покращити свої результати у повному складі. Протягом 30 хвилин або близько того ми не могли контролювати їхній напад, але ми також були небезпечні в атаці.

Проте ці 10-15 хвилин наприкінці першого тайму визначили те, що сталося в другому. Ми так і не змогли розібратися з атакою Цинциннаті, вони грали дуже добре, з високим тиском з боку Акости, Орельяно та Кубо».

Аргентинець закінчив компліментом на адресу суперника та уколом у бік своїх підопічних.

«Реальність така, що сьогодні ми побачили велику різницю між тим, що робить Цинциннаті, і тим, що робили ми», – приводить слова Мартіно видання Miami Herald.

  • Після цього матчу Інтер опустився на друге місце східної конференції МЛС з 47-ма балами в 23-х зустрічах.
  • Першим став як раз Цинциннаті, який набрав 48 очок, зігравши при цьому 22 поєдинки.
  • Кривцов провів вже 19 зустрічей в цій кампанії в усіх турнірах та забив один гол. Його угода діє до 31 грудня 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт