Різне

Культовий вінгер Челсі сказав абсолютно всю правду про Мудрика: велика гучна заява ексгравця стосовно українця

Переглядів 597
Владислав Лютостанський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Колишній вінгер лондонського Челсі Флоран Малуда поділився своїми враженнями щодо гри українця Михайла Мудрика в складі столичного клубу Англії.

Культовий фланговий півзахисник лондонського Челсі (2007-2013) та збірної Франції (2004-2012) Флоран Малуда висловився стосовно гри українського вінгера синіх Михайла Мудрика.

«Немає жодних сумнівів, що Мудрик має потенціал стати топовим гравцем. Я думаю, що всі з цим погоджуються і згодні з тим, що він має якості, щоб стати великою зіркою Прем'єр-ліги.

Я думаю, для того, щоб він почав реалізовувати свій потенціал, йому потрібно контролювати свої емоції. Якщо він зможе це зробити, то зможе відігравати вирішальну роль у потрібних зонах поля. Йому потрібно покращити прийняття рішень в останній третині поля».

Малуда відзначив, що Мудрику в Челсі потрібно бути готовим до серйозної конкуренції. 

«Мені б хотілося, щоб він був трохи більш впевненим у собі, а також, щоб він був трохи більш агресивним з точки зору своєї особистості і вірив у те, що він може обіграти гравця. В Челсі велика конкуренція, особливо на флангах. Клуб побудував команду, в якій конкуренція є на кожній позиції.

Я не думаю, що правильно або справедливо припускати, що це може бути його останній сезон, якщо він не покращиться, але він буде знати, що якщо не покаже хорошу гру, коли йому нададуть шанс, то його місце займе інший дуже хороший гравець, який чекає».

Ексвінгер Челсі вважає, що цього сезону Михайло матиме більше можливостей проявити себе.

«Тепер у нього немає виправдань. Він достатньо довго в клубі, і всі хочуть побачити кращу його версію в цьому сезоні. Цього сезону Челсі буде змагатися в чотирьох турнірах, тож у нього буде багато можливостей для того, щоб проявити себе», – цитує Малуда Coin Poker.

  • 23-річний Мудрик цього сезону оформив два асисти у восьми матчах за Челсі у всіх турнірах.
  • Контракт Михайла з лондонським клубом чинний до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює його вартість у 30 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт