Різне

Куртуа відверто звернувся до Луніна: зірка Реалу сказав все, що він думає про українця йому в обличчя

Переглядів 58411
Владислав Лютостанський
27 голосів
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Getty Images
Іспанське видання повідомило про те, якими є стосунки між конкурентами за місце у воротах мадридського Реалу – Тібо Куртуа та Андрієм Луніним.

Вже 1 червня у Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» відбудеться фінал Ліги чемпіонів 2023/24, у якому мадридський Реал зустрінеться з дортмундською Боруссією.

Наразі ще остаточно не відомо, хто саме зіграє у воротах іспанського клубу: Андрій Лунін чи Тібо Куртуа. Проте, повідомляється, що стосунки між конкурентами за місце під сонцем чудові.

Все зводиться до розуміння того, що Куртуа дуже хоче зіграти у фіналі, але також усвідомлює, що мадридці гратимуть на «Вемблі» завдяки Луніну.

Бельгієць, як ніхто інший знає, що таке грати в такі вечори, як ті, коли Андрій виблискував проти Баварії, Манчестер Сіті і Ко». 

Куртуа неодноразово зізнався Луніну на тренуваннях, що вихід Реалу до фіналу це заслуга українського кіпера, повідомляє Defensa Central.

«Якби не ти, ми б не були в Лондоні 1 червня».

Остаточне рішення щодо воротаря на фінал Ліги чемпіонів залишається за Карло Анчелотті, хоча, схоже, це ніяк не вплине на стосунки Куртуа та Луніна.

«Стосунки між ними більш ніж хороші, і хоча усім доведеться почекати, поки вибір зробить Анчелотті, безсумнівним є те, що обидва голкіпери повністю визнають свої заслуги в тому, щоб грати на «Вемблі» проти Боруссії»

  • Лунін в цьому сезоні провів 31 поєдинок у всіх змаганнях: 32 м'ячі пропущено та 12 «сухих» матчів.
  • Куртуа після того, як відновився від важких травм не пропустив жодного голу у трьох поєдинках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт