Різне

Ла Ліга підписала багатомільйонну угоду – відомі деталі співпраці з новим спонсором: «Наголос на технології‎»

Переглядів 62
Віктор Глухенький
1 голос
Фотоколаж: Bitget
Компанія Bitget та офіційні представники іспанської Ла Ліга підписали багатомільйонну угоду щодо вивчення синергії криптоспорту. Така співпраця чітко підкреслює інтеграцію криптовалюти у спортивну індустрію.

Революція у Ла Лізі. Сьогодні, 19 вересня, стало відомо, що компанія Bitget та керівники елітарного дивізіону Іспанії, де виступають й українці Андрій Лунін (Реал) та Віктор Циганков (Жирона), уклали офіційну угоду щодо вивчення синергії криптоспорту.

Співпраця вказує на стратегічний крок Bitget у спортивному секторі Східної, Південно-Східної Азії та Латинської Америки. Багатомільйонне партнерство може похвалитися винятковими перевагами для обох сторін і узгоджується з переконанням про досягнення величі завдяки наполегливості.

«Протягом останнього десятиліття цифровізація та інновації були одними з пріоритетів Ла Ліги. Минулого сезону ми зробили це пріоритетом, яка ставить наголос на технології», – цитує президента Ла Ліги синьйора Хав’єра Тебаса пресслужба його організації.

  • Компанія Bitget, заснована в 2018 році. Нині вона обслуговує більше 25 мільйонів користувачів у понад 100 країнах і регіонах, біржа прагне допомогти користувачам торгувати розумніше за допомогою новаторської функції копіювання та інших торгових рішень.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт