Різне

Легенда Ліверпуля розкритикував Челсі: ексзірка АПЛ пояснив, чому він би не перейшов у команду Мудрика

Переглядів 344
Віктор Глухенький
1 голос
Гравці Челсі під час гри проти Манчестер Сіті. Фото: Х-акаунт Челсі
Культовий захисник Ліверпуля та збірної Англії Джеймі Каррагер жорстко розкритикував лондонський Челсі за їх нерозсудливу трансферну політику.

Джеймі Каррагер негативно висловився на адресу керівництва Челсі, заочно закликавши босів синіх змінити трансферну політику. На думку легенди Ліверпуля, зараз у лондонського клубу, кольори якого захищає й український вінгер Михайло Мудрик, максимально роздутий склад.

«Це не молода й цікава команда. Вони купують Жоау Фелікса, але де він буде грати? Тиждень тому купили Педру Нету, але де він буде грати, коли є Коул Палмер? Куди випускати Енцо Фернандеса, купленого за 100 млн фунтів? Де гратиме Нкунку?

Якщо ви хочете запитати, де гратиме Фелікс, то в мене зустрічне запитання: де йому переодягатися на базі? Як усі ці гравці можуть поміститися в одній роздягальні? Як проводити заняття?».

Також  Каррагер змоделював ситуацію, як би вчинив він, якби отримав пропозицію перейти до Челсі.

«Якби я був гравцем, я б подумав: «Навіщо мені переходити туди?». Єдина причина переходу - це якщо агент скаже: «Ми укладаємо семирічний контракт на великі гроші, це гарантовані гроші на сім років». Знаєте, що сказав би я? Відступися і підпиши контракт на чотири роки з розумним клубом. У разі продовження зарплата все одно зросте», – розповів Каррагер в ефірі  Sky Sports.

  • Челсі розпочав новий сезон в АПЛ з поразки від Манчестер Сіті (0:2).
  • У наступному турі сині на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 25 серпня. Початок гри о 16:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт