Різне

Легенда Реалу і чемпіон світу розповів всю правду про матч зі збірною України: відверте зізнання зірки футболу

Переглядів 336
Богдан Чернишевський
0 голосів
Рафаель Варан. Фото: Instagram
Колишній захисник Реалу і збірної Франції Рафаель Варан назвав матч, який скоротив його кар'єру. Ним виявилася виграна з рахунком 3:0 у збірної України зустріч плей-оф кваліфікації на чемпіонат світу 2014 року.

Колишній захисник мадридського Реалу і збірної Франції зізнався, що матч плей-оф відбору Мундіалю 2014 року проти збірної України (3:0) зруйнував його кар'єру.

Француз не грав проти українців у першому поєдинку, маючи проблеми з коліном. Голи Романа Зозулі та Андрія Ярмоленка на 61-й і 82-й хвилинах принесли Україні домашню перемогу (2:0).

У грі-відповіді Франція перемогла 3:0 і поїхала на турнір. Варан відіграв весь поєдинок.

«Мені не слід було грати. Після першого матчу я був не зовсім готовий, тому що коліно не залишало мене в спокої. Набрякло, а я розумів, що можу пропустити декілька місяців». 

При цьому француз заявив, що озираючись назад, прийняв би таке ж рішення. 

«Того дня я поставив на карту свою кар’єру. Але я розумів, що потрібен тренеру, я повинен грати, і я ризикую. Мені 20 років, я казав собі, що мені погано, прекрасно це усвідомлював, але не шкодую, що тоді зіграв, навіть якби довелося знову робити вибір, зробив би так само», – цитує Варана L'Equipe. 

  • Француз відомий за виступами за мадридський Реал (360 матчів, 17 голів, сім гольових передач), англійський Манчестер Юнайтед (95 матчів, два голи, одна гольова передача) і французький Ланс (24 матчі, два голи).
  • У складі мадридців він виграв чотири Ліги чемпіонів, чотири клубних Чемпіонату світу, три Суперкубка УЄФА, тричі став чемпіоном Іспанії.
  • У складі своєї збірної він став чемпіоном світу в 2018 році.
  • Останнім клубом Варана став італійський Комо. Він зіграв за команду один матч і у вересні 2024 року завершив кар'єру через проблеми з коліном.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт