Різне

«Легше не стає‎»: дружина Довбика викликала швидку в Іспанії – що сталося з коханою форварда Жирони

Переглядів 45238
Віктор Глухенький
21 голосів
Артем та Юлія Довбики. Фото: Google
Дружина Артема Довбика Юлія, повідомила, що через погане самопочуття, яке проявилося на фоні зміни погоди, змушена була викликати швидку медичну допомогу.

Юлія Довбик зробила допис на своїй сторінці в Інстаграм, де розповіла, що в Іспанії зараз йдуть дощі і настрій в неї не надто веселий. Додавши, що у неї навіть паморочиться голова. Причому настільки, що довелося викликати швидку.

«‎Легше не стає. Довелось викликати швидку. Перевіримо, як працює швидка в Іспанії», – написала кохана футболіста у своїх сторіс, прикріпивши смайлик.

З часом друга половинка Артема Довбика зробила ще один допис, судячи з якого, з нею все гаразд.

«Судячи з повідомлень у діректі, багато кому погано сьогодні. Тому всіх обіймаю і кажу, що я з вами‎», – додала Юлія Довбик.

  • У сезоні 2023/2024 років Довбик провів у складі іспанської Жирона 34 поєдинки у всіх офіційних турнірах: 19 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює українського голеадора в 30 мільйонів євро.
  • Жирона після 33-х турів займає другу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, маючи в доробку 71-е очко. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, складає 13 залікових балів.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт