Різне

Луческу змусив нервувати гравця збірної Румунії: реакція футболіста на призначення екстренера Динамо

Переглядів 482
Владислав Лютостанський
1 голос
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо Київ
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу заінтригував досвідченого гравця збірної Румунії своїм рішенням очолити національну команду.

Мірча Луческу очолив національну збірну своєї рідної країни – Румунії.

На батьківщині 79-річного фахівця поспілкувалися з низкою гравців румунської збірної і їхні думки багато в чому зійшлися.

Видання ProSport анонімно опублікувало відповідь на запитання про прихід Луческу одного з досвідчених гравців команди:

«Для нас велика честь, що ми матимемо можливість працювати з Луческу, це зрозуміло, ми одночасно схвильовані і стурбовані. Ми не можемо дочекатися, щоб знову зібратися разом і побачити, як це буде».

Також гравець зізнався, що має певні переживання, оскільки збірна Румунії зазнає змін.

«Але у багатьох із нас, природно, виникають питання та переживання, це природно. Ми звикли до цього, що давало результат, зараз відбуваються зміни й після будь-яких змін виникає занепокоєння.

Тим більше, що я певен, що Луческу покладає великі надії з огляду на той рівень, до якого він звик. А той факт, що він прийняв цей виклик на заході кар'єри, зобов'язує нас ще більше!», – наводить слова одного з досвідчених гравців збірної Румунії видання.

  • Луческу вже очолював головну команду своєї країни з 1981 по 1986 рр. і виводив її на Євро-1984.
  • В Україні румун з 2004 по 2016 рр. тренував Шахтар, а з 2020 по 2023 рр. – Динамо. З «гірниками» він завоював 22 трофеї, а з киянами – три титули.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт