Різне

Лунін чи Куртуа: вболівальники Реала назвали голкіпера, який має грати у фіналі Ліги чемпіонів

Переглядів 7149
Артем Жилінський
4 голоси
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Після матчу 38-го туру Ла Ліги між Реалом та Бетісом (0:0) багато вболівальників мадридського клубу вимагають від Карло Анчелотті повернути Андрія Луніна у стартовий склад на ключову гру сезону – фінал Ліги чемпіонів.

Воротарське питання знову вийшло на перший план у Реалі, ставши обговорюваною темою серед уболівальників. Протягом сезону фанати активно сперечалися, хто краще – Лунін чи Кепа, і тепер, із поверненням до складу Тібо Куртуа, суперечки загострилися.

В останніх чотирьох із шести матчів за Реал стояв Куртуа, який хоч і не пропустив жодного гола, не завжди діяв бездоганно. Були претензії і до Луніна, особливо після чотирьох пропущених м'ячів у грі з Вільярреалом (4:4).

Проте вболівальники більше схиляються до варіанту із Куртуа в стартовому складі на фінал ЛЧ проти Боруссії Дортмунд. Деякі знаходять аргументи, що підкреслюють важливість Луніна цього сезону для мадридців. 

Belligol: «Давайте будемо відверті, Лунін не дотягує до Куртуа».

AnthonnyBenites: «Лунін сам знає, що Куртуа – номер 1. Це як якщо ти добре граєш, а Роналду або Мессі повертаються після травми і їх ставлять попереду тебе, це тебе бісить, але ти приймаєш це, тому що знаєш, що вони завжди будуть попереду тебе».

Nikola: «Зрозуміло, що Куртуа кращий, але я б хотів, щоб у фіналі вийшов Лунін. Але нехай тренер вирішує, він знає більше за нас».

Eduardo_1446: «У Луніна були ляпи протягом сезону, але якби не він, то Реала не було б у фіналі».

kelvin67793710: «Мені шкода Луніна, але Куртуа є Куртуа, і він найкращий воротар у світі».

kurniawanw10 : «Велике спасибі Луніну, але у фіналі повинен стояти Куртуа».

  • Андрій Лунін цього сезону провів за вершкових 31 матч у всіх турнірах, пропустивши 32 голи і зберігши свої ворота «сухими» у 12 поєдинках. 
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.
  • Фінал Ліги чемпіонів, де Реал зустрінеться з дортмундською Боруссією, відбудеться 1 червня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні. Початок матчу – о 22:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт