Різне

Лунін гратиме під керівництвом «Особливого»? Реал може очолити Моурінью

Переглядів 6894
Дмитро Котков
2 голоси
Андрій Лунін. Фото: Google
Португальський наставник Жозе Моурінью є одним із кандидатів на те, щоби стати головним тренером мадридського Реала, який зараз очолює Карло Анчелотті.

Реал Мадрид планує повернути португальського спеціаліста Жозе Моурінью на посаду головного тренера «вершкових» наступного літа і розглядає його, як основну заміну Карло Анчелотті. Про це повідомляє видання Mundo Deportivo.

Очікується, що Анчелотті залишить Мадрид наприкінці сезону, щоб посісти місце головного тренера збірної Бразилії, а «галактікос» шукають італійському аленаторе гідну заміну.

Ім'я Моурінью циркулює в столичному клубі, як найкраще серед усіх кандидатів. Португальський тренер зараз очолює Рому, але піде з римського клубу, коли його контракт закінчиться влітку.

Моурінью три роки очлював «вершкових», приєднавшись до клубу після того, як привів Інтер до перемоги в Лізі чемпіонів. Моуріньо привів Реал до одного титулу Ла Ліги в 2012 році, а потім пішов через рік, і його замінив Анчелотті.

  • На даний момент Реал із 24 очками лідирує в Ла Лізі, випереджаючи другу Жирону Циганкова та Довбика на два бали та третю Барсу на три пункти.
  • У цьому сезоні український воротар Андрій Лунін зіграв за мадридську команду на початку кампанії в переможних матчах проти Атлетіка (2:0) та Альмерії (3:1).
  • Контракт українця з Реалом розрахований до літа 2024 року. І, можливо, чи залишиться Андрій в мадридському клубі залежатиме також від Моурінью, якщо він стане головним тренером мадридців.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт