Різне

Лунін, Кепа і Куртуа: в Іспанії розповіли про долю українця, його конкурентів і хто буде основним в Реалі

Переглядів 3846
Данило Моісеєнков
3 голоси
Кепа Аррісабалага та Андрій Лунін. Фото: AS
Кепа замість мадридського Реалу може переїхати до Саудівської Аравії. Іспанському воротарю поступила пропозиція, від якої дуже важко відмовитися.

Не так давно повідомлялося, що Реал готовий повторно орендувати у Челсі Кепу Аррісабалагу, тому що якщо Андрій Лунін не продовжить контракт, Мадрид буде вимушений його продати, щоб не втратити безкоштовно.

Однак ситуація може повернутися таким чином, що варіант з Кепою, який вже виступав за іспанський гранд минулого сезону, відпаде сам по собі.

За інформацією авторитетного журналіста Хосе Фелікса Діаса з видання Marca, Аррісабалага отримав пропозицію від саудівського Аль-Іттіхада – таку, від якої важко відмовитися.

Пропозиції із Саудівської Аравії, як правило, мають термін придатності, однак Кепа все одно взяв час на роздуми стосовно змін у його житті, які можуть відбутися при переїзді до цієї країни.

Зазначається, що у Реалі залишилися дуже гарної думки про Кепу і уважно стежать за його ситуацією, пам'ятаючи про Луніна, який досі не відповів на пропозицію клубу щодо продовження контракту – мадридці не впевнені в його майбутньому і не шукають «першого номера», їм буде Тібо Куртуа.

Видання також приводить слова одного з капітанів Реалу Дані Карвахаля стосовно Кепи.

«Наша роздягальня цього року була вражаючою. Для мене найкращим прикладом був Keпa. Він приходив у оренду через травму Куртуа, щоб грати в старті, але Лунін виграв це місце, а Кепа кожен день він приїжджав з посмішкою.

Він працював найбільше на тренуваннях, після цього в тренажерному залі, щоб бути кращим і мати можливість допомогти команді. Він є яскравим прикладом професійного гравця, який змушує нас усіх покращуватися».

Кепа був би радий повернутися до Реалу, проте наразі це виглядає доволі складним, хоча головний тренер команди Карло Анчелотті був би радий його бачити.

Челсі не буде перешкоджати відходу Аррісабалаги будь-куди, а у Мадриді тримають в голові молодого Франа Гонсалеса, якого вважають майбутнім клубу на воротарській позиції.

  • Нагадаємо, що Кепа є вихованцем Атлетіка з Більбао, з якого у 2018 році перейшов до Челсі за 80 мільйонів євро.
  • Іспанець все ще залишається найдорожчим воротарем в історії футболу.
  • Контракт голкіпера з лондонським клубом розрахований до 30 червня 2025 року, як і угода Луніна з Реалом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт