Різне

Лунін може змусити Кепу повернутися до команди Мудрика: президент Реала роздумує над майбутнім іспанця

Переглядів 8237
Віктор Глухенький
1 голос
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Фото: Google
Керівництво та тренерський штаб мадридського Реал почали вивчати питання резервного голкіпера вершкових вже на наступний сезон. Президент королівського клубу Флорентіно Перес сумнівається, чи залишати Кепу Аррісабалагу.

Готуй санчата влітку, формуй склад вже взимку. Певно, саме так вирішили у Реалі так вже розпочали вивчати питання щодо резервного голкіпера королівського клубу на наступний сезон.

За інформацією іспанського порталу Fichajes, президент королівського клубу Флорентіно Перес нині вагаєть найбільше щодо голкіпера свого клубу Кепи Аррісабалаги

Дон Перес сумнівається, чи залишати на постійній основі в команді Кепу, бо ж нині Реал орендує його у лондонського Челсі. За інформацією джерела, суттєво вплинуло на думку Переса те, що Лунін почав демонструвати впевнену гру та витіснив Кепу зі стартового складу.

  • Після 18-ти турів Реал має в активі 45 очок та посідає перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • У вершкових порівну залікових балів з Жироною, але є перевага за додатковими показниками – перемога в очній грі (3:0).
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Мальорку. Гру заплановано на 3 січня 2024 року. Початок гри на «Сантьяго Бернабеу» о 20:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у дев'яти поєдинках: шість пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт