Різне

Лунін не гратиме: Куртуа дізнався рішення комітету іспанської федерації футболу щодо тривалої дискваліфікації

Переглядів 129
Артем Жилінський
2 голоси
Тібо Куртуа. Фото: Реал
Дисциплінарний комітет іспанської федерації футболу прийняв рішення щодо скандального інциденту, який пов’язаний із Тібо Куртуа та фанатами мадридського Атлетіко на користь бельгійця.

Нещодавно, 29 вересня, пройшов матч восьмого туру Ла Ліги між Атлетіко та Реалом, який завершився нічиєю 1:1.

На 69-й хвилині матч було тимчасово зупинено через те, що вболівальники Атлетіко почали кидати на поле різні предмети — запальнички, монети та дрібні речі, спрямовані у бік воротаря Реала Тібо Куртуа.

Атлетіко звинуватив голкіпера в тому, що він спровокував фанатів і передбачалося, що його можуть дискваліфікувати на 12 матчів. 

Проте дисциплінарний комітет іспанської федерації футболу відхилив звинувачення, і Куртуа уникнув покарання. Внаслідок цього Атлетіко був оштрафований на 45 тисяч євро і зобов'язали закрити одну з трибун стадіону на три гри, про це повідомило 20minutos.es.

На даний момент Куртуа відновлюється після травми та не зможе взяти участь у наступному матчі Ла Ліги проти Вільярреала. Його замінить український голкіпер Андрій Лунін.

  • У минулому сезоні 2023/24 років Лунін відіграв у светрі Реала у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • В нинішній кампанії Андрій зіграв один матч за мадридців.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
  • 32-річний Куртуа провів за Реал у поточному сезоні десять матчів у всіх турнірах (чотири з них – на «нуль») і пропустив сім голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт