Різне

Лунін остаточно «дістав» керівництво Реалу: українському воротарю поставили жорсткий ультиматум

Переглядів 10256
Данило Моісеєнков
4 голоси
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Реал Мадрид не хоче чекати до завершення трансферного вікна, щоб дізнатися рішення Андрія Луніна стосовно його майбутнього. Клуб готовий продати воротаря.

До кінця трансферного вікна залишилося менше місяця, а майбутнє Андрія Луніна все ще не є визначеним. Його контракт закінчується у 2025 році, і Реал Мадрид чекає, чи вирішить він продовжити його та боротися за місце в старті з Тібо Куртуа чи навпаки вважатиме за краще залишити клуб.

Публічно український воротар заявляє про бажання залишитися, проте його агент Жорже Мендеш, за повідомленням видання Berbabeu Digital, прислухається до інших пропозицій.

За інформацією джерела, Лунін досі не повідомив про свої наміри ні керівництву клубу, ні партнерам по команді, тим самим посилюючи сумніви щодо свого майбутнього.

І терпіння мадридців починає закінчуватися. По-перше, тому що клуб не хоче чекати до останнього дня літа щоб дізнатися, який воротар буде дублером Куртуа. А по-друге, тому що останнє, чого хочуть у Реалі – це щоб українець пішов безкоштовно у 2025 році.

  • Тож йому поставили жорсткий ультиматум: або продовження, або продаж за близько 25 мільйонів євро, як мінімум. Інших варіантів у Луніна немає.
  • Зазначається, що Реал дав Луніну час до понеділка 19 серпня, щоб ухвалити це рішення.

Повідомляється, що на даний момент кілька клубів АПЛ зацікавлені в Луніні, але поки що без пропозицій. Реал знає про цей інтерес і вже виставив ціну.

Фаворитом на заміну Андрія є голкіпер Челсі Кепа Аррісабалага, який все ще чекає на Реал.

  • Нинішній контракт Луніна розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Вже 14 серпня Реал зіграє проти Аталанти в матчі за Суперкубок УЄФА.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт