Різне

Лунін підкорив Анчелотті: іспанське видання повідомило, що сказав італієць Кепі у роздягальні Реалу

Переглядів 68108
Владислав Лютостанський
10 голосів
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Marca
Іспанське видання повідомило про розмову, яка сталася між головним тренером мадридського Реалу Карло Анчелотті та воротарем Кепою Аррісабалагою.

У суботу, 9 грудня, Реал розписав мирову з Бетісом (1:1) у матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії. Український голкіпер Андрій Лунін попри минулу заяву Карло Анчелотті вийшов у стартовому складі мадридців та провів на полі увесь матч.

Іспанське видання Defensa Central повідомило про те, що сказав головний тренер Реалу воротарю команди Кепі Аррісабалазі у роздягальні перед матчем. Анчелотті визнав, що Лунін заслужив місце в стартовому складі своєю працею.

«Ти чудовий воротар, ти продовжуєш працювати так само добре, але ми вважаємо, що Лунін повинен грати сьогодні, тому що він це заслужив...», – приводить слова Анчелотті Defensa Central.

А після гри Карло похвалив Андрія і підтвердив факт конкуренції за позицію голкіпера між іспанцем і українцем. Однак згодом стало відомо, що на матч з Уніоном в Лізі чемпіонів в старті має вийти саме Кепа.

  • У нинішньому сезоні Лунін провів вісім матчів, у яких пропустив п'ять голів та чотири поєдинки відстояв на «нуль».
  • Кепа у цій кампанії зіграв у 13 матчах за Реал, пропустив десять голів та шість ігор провів на «нуль».
  • Мадридський клуб очолює турнірну таблицю Ла Ліги, випереджаючи Жирону на один заліковий пункт.
  • Наступний матч Реал проведе 12 грудня в рамках Ліги чемпіонів проти Уніон Берлін. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт