Різне

Лунін потрапив в патову ситуацію: український воротар Реалу почув погану новину щодо свого трансферу

Переглядів 13062
Владислав Лютостанський
7 голосів
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін продовжує перебувати на роздоріжжі. Воротар досі не підписав новий контракт з іспанським грандом та має сумнівні перспективи у клубі на наступний сезон.

Досвідчений бельгійський голкіпер Тібо Куртуа після свого відновлення від тяжкої травми знову стане першим номером мадридського Реалу.

А ось хто буде дублером бельгійця наразі залишається загадкою. У Реалі були переконані, що їм вдасться підписати нову п'ятирічну угоду з українським воротарем Андрієм Луніним, проте той досі не ухвалив остаточне рішення щодо свого майбутнього.

Раніше ж повідомлялося, що Луніним цікавляться клуби з англійської Прем'єр-ліги та навіть мадридський Атлетіко. Лондонський Челсі, якому теж приписували інтерес до українця, скоро має офіційно оголосити про підписання данського кіпера Вільярреалу Філіпа Йоргенсена.

За інформацією журналіста Маттео Моретто, яку він оприлюднив у Fabrizo Romano’s Daily Briefing, Реал також отримував запит від іншого великого закордонного клубу, не з Англії. Однак до офіційної пропозиції справа досі не дійшла.

Якщо Лунін все-таки покине Реал цього літа, то мадридський клуб спробує забрати Кепу Аррісабалагу з лондонського Челсі, який у сезоні 2023/24 на правах оренди вже грав за команду Карло Анчелотті, зазначає видання Football España.

  • У сезоні 2023/24 Лунін провів за Реал 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт Андрія з мадридцями чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного воротаря у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт