Різне

Лунін прийняв остаточне рішення: чи залишиться голкіпер збірної України у Реалі

Переглядів 2654
Віктор Глухенький
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар національної збірної України та Реала Андрій Лунін ухвалив остаточне рішення щодо свого майбутнього у мадридському клубі, з яким він і досі не продовжив чинний контракт.

Чуток та інсайдів довкола Андрія Луніна має поменшати. Річ у тому, що за інформацією іспанських ЗМІ, українець має намір до кінця відпрацювати свій чинний контракт із мадридцями. Тобто до літа 2025 року Лунін буде гравцем Реала. Про це повідомляє портал Football Espana.

Відомо також, що починаючи з січня наступного року, Лунін зможе вести перемовини з будь-яким клубом щодо співпраці. Джерело стверджує, що представники українця обов'язково розпочнуть такі перемовини та доб'ються значно кращих умов для свого клієнта, ніж ті, що він має зараз у королівському клубі, де українець перебуває в тіні бельгійця Тібо Куртуа.

  • Реал розпочав новий сезон у Ла Лізі з нічиєї проти Мальорки (1:1). У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Вальядолід.
  • Поєдинок у Мадриді відбудеться 25 серпня і розпочнеться о 18:00 за київським часом.
  • У минулому сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі Реала у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт