Різне

«Лунін в тисячу разів кращий за Кепу»: вболівальники Реалу у захваті від гри українця в матчі проти Валенсії

Переглядів 16831
Віктор Глухенький
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: Google
У поєдинку 13-го туру іспанської Ла Ліги Реал розтрощив Валенсію (5:1). Український голкіпер мадридського клубу Андрій Лунін провів на полі увесь матч.

Андрій Лунін продовжує закохувати в себе фанатів Реала та доводити головному тренеру «вершкових» Карло Анчелотті, що саме він достойний місця в стартовому складі команди.

У матчі 13-го туру іспанської Ла Ліги проти Валенсії (5:1), українець не зумів відстояти «на нуль», але отримав чимало схвальних коментарів від фанів Реала.

«Український футбол» відібрав найцікавіші коментарі з мережі:

Nimerium: «Я завжди вважав, що Лунін є кращим за Кепу. Сподіваюсь Андрій частіше виходитиме на поле».

Pedro Osorio: «Лунін багато працював, тому заслуговує на стартовий склад. Сподіваюсь, що саме він буде «номер один» до повернення Куртуа».

LBZ: «Повна довіра до Луніна, нехай залишається!»

Jo$£ph: «Чесно кажучи, рівень Луніна надзвичайно перевищив всі очікування. Я розумію його розчарування після того, як Реал вирішив підписати ще одного воротаря після травми Куртуа».

Carlos Aparicio: «Лунін в тисячу разів кращий за Кепу і це видно неозброєним оком».

  • Після перемоги над Валенсію в активі Реала мається 32 очки. Мадридці нині посідають в турнірній таблиці Ла Ліги другу сходинку, поступаючись двома очками Жироні, яка йде першою.
  • В наступному турі команда Карло Анчелотті зустрінеться на виїзді з Кадісом. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри о 19:30.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні провів за Реал чотири гри в усіх офіційних турнірах: два пропущені голи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт