Різне

«Лунін виправдовує довіру Анчелотті»: голкіпер збірної України справив враження на ЗМІ в останній грі Реала

Переглядів 348
Віктор Глухенький
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Провідні спортивні ЗМІ Іспанії відреагували на перший в сезоні поєдинок в основі Реала у рамках Ла Ліги українського воротаря Андрія Луніна.

Вихідними голкіпер національної збірної України Андрій Лунін провів свій перший поєдинок у Ла Лізі й одразу ж записав до свого активу шатаут.

Надійну гру українця в матчі проти Вільярреалу (2:0) гідно, хоч і досить стримано, оцінили іспанські журналісти.

Diario Sport 

«Вільярреал» багато бив, але ці удари не були небезпечними. Лунін міг переживати лише від удару у поперечину. Команда Марселіно не завдала йому багато клопоту, тому він спокійно провів гру».

Marca

«Луніну довелося втрутитися в гру лише в одному чи двох моментах. Українець провів впевнений матч, як на лінії воріт, так і в грі ногами. Андрій виправдовує довіру Анчелотті».

Diario AS

«Йому пощастило під час удару Пепе, який потрапив у поперечину. Лунін більше відпочивав, ніж ловив м'ячі під час атак Вільярреалу».

Mundo Deportivo 

«Він добре впорався зі своїм завданням. Допомогли йому союзники у вигляді поганих прицільних ударів та поперечини воріт».

  • Після дев’яти турів на внутрішній арені Реал має в активі 21 очко та займає другий щабель у турнірній таблиці Ла Ліги. Відставання від Барселони, яка йде першою, складає три пункти.
  • У наступному турі команда Анчелотті на виїзді зіграє проти Сельти. Поєдинок у Віго буде зіграно 19 жовтня і розпочнеться він о 22:00 за київським часом.
  • У сезоні 2024/25 рр. Лунін мав ігрову практику лише у двох поєдинках: один пропущений гол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт