Різне

Лунін змусив Реал піти на ультиматум: яку умову почув від керівництва голкіпер збірної України

Переглядів 14731
Віктор Глухенький
12 голосів
Андрій Лунін. Фото: Google
Керівництво мадридського Реала озвучило своєму українському воротарю Андрію Луніну чіткий дедлайн. На наступному тижні він має або продовжити контракт з вершковими, або шукати собі новий клуб.

Андрій Лунін допік керівництву Реала і може залишити мадридський колектив вже у це літнє трансферне вікно. Річ у тому, що українець й досі не відповів керівництву королівського клубу на пропозицію щодо продовження контракту до 2029 року. 

Флорентіно Перес більше не має наміру чекати на відповідь від Луніна. За інформацією порталу Defensa Central, якщо Андрій не визначиться зі своїм майбутнім до наступного понеділка, 15 липня, його виставлять на трансфер.

Головним фаворитом на підписання українця називають англійський Арсенал з Лондону, де Лунін може возз'єднатися зі своїм другом по національній збірній України Олександром Зінченком.

  • У сезоні 2023/24 років Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з Реалом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт