Різне

«Луніну треба обов'язково йти з Реала влітку»: екснаставник Динамо виніс вердикт українському голкіперу

Переглядів 367
Віктор Глухенький
1 голос
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України та Динамо Йожеф Сабо висловився щодо ймовірних перспектив воротаря мадридського Реала Андрія Луніна.

Йожеф Сабо впевнений, що Андрію Луніну на якого, певно, не розраховує по-справжньому головний тренер Реала Карло Анчелотті, зважаючи на останні висловлювання, варто вже замислитись над пошуком для себе нового клубу. 

«Я давно переживаю за Луніна. Його контракт закінчується влітку 2024 року, але поки що по ньому тиша. Інші клуби не хочуть платити гроші за Луніна, тому що планують отримати його безкоштовно після закінчення угоди з Реалом.

Анчелотті уклав новий контракт і залишиться у Мадриді ще на два роки. До того ж, вже почав тренуватися Куртуа, який після повернення знову стане номером один, Кепа буде другим. Не бути ж Луніну третім? Луніну треба обов'язково йти з Реала влітку», – розповів Сабо в інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Після перемоги над Кадісом в 14-му турі (3:0), Реал повернувся на перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі «вершкових» 35 очок.
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Гранаду. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри о 19:30.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал в шести поєдинках в усіх офіційних турнірах: чотири пропущених голи.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт