Різне

Лужний розповів всю правду про Венгера: «‎Уявляєте, щоб в Україні тренер таке запропонував?»

Переглядів 364
Євген Чепур
1 голос
Олег Лужний. Фото: Арсенал
Ексоборонець київського Динамо, лондонського Арсеналу і збірної України Олег Лужний відверто розповів про ставлення до гравців «канонірів‎» їх колишнього тренера Арсена Венгера.

Колишній захисник Арсенала Олег Лужний в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua заявив, що Арсен Венгер мав особливий підхід до гравців.

«Коли я виступав за Арсенал, мені вже було 32 роки. Якось довелося зіграти чотири чи п’ять повних матчів поспіль буквально за два тижні. Венгер підійшов до мене й сказав: «Ти можеш поїхати в Канни на три дні та відпочити, трохи розвіятися». Ви уявляєте собі, щоб в Україні тренер по ходу сезону підійшов до гравця та таке запропонував?».

Також ексоборонець сказав, що французький наставник знав, що потрібно його гравцям.

«Ось так Венгер ставився до гравців. Він усвідомлював, що мені потрібно трохи відійти та перезавантажитися. При цьому він знав, що все буде нормально, і його ніхто не підведе», – сказав Лужний.

  • Лужний у складі Арсеналу відзначився п'ятьма гольовими передачами в 110 матчах, ставав чемпіоном Англії, двічі виграв Кубок Англії і тричі – Суперкубок.
  • Шахтар зіграє з Арсеналом у третьому турі Ліги чемпіонів сьогодні, 22 жовтня, о 22:00 за київським часом.
  • Після двох проведених матчів «гірники» займають 27-е місце в таблиці ЛЧ з одним балом.

Календар матчів Шахтаря в основному раунді Ліги чемпіонів

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт