Різне

Майже на рівні з Мудриком: президент Аталанти виставив Тоттенгему божевільний цінник на Малиновського

Переглядів 616
Олександр Карпенко
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Хавбек Аталанти та національної збірної України Руслан Малиновський не залишив команду з Бергамо через рішення президента клубу Антоніо Перкассі.

Відомий інсайдер Фабріціо Романо під час стріму Deadline day, присвяченому останньому дню літнього трансферного вікна підтвердив, що Тоттенгем вів перемовини з Аталантою на рахунок трансферу Малиновського. Лондонський клуб відлякала велика ціна за футболіста, в якого залишився останній рік чинного контракту з бергамасками.

На думку журналіста, Руслан під керівництвом Антоніо Конте міг проявити себе в Англії, проте він радий, що один з лідерів збірної України продовжуватиме запалювати в Серії А.

«Руслан хотів залишити Аталанту та перейти саме у Тоттенгем. Він мріяв пограти в АПЛ, проте лондонці розглядали лише оренду, а президент Аталанти сказав: «40 мільйонів або нічого», –  відповів Романо за запитання захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Не вдалось завантажити відео.

Додамо, що перед закриттям трансферного вікна Шахтар вимагав 50 млн. євро за вінгера Михайла Мудрика від англійських клубів. 21-річний футболіст міг стати одноклубником Єгора Ярмолюка у Бретнфорді або грати за Арсенал із Зінченком.

Контракт Малиновського з італійським клубом діє до червня 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює футболіста у 28 мільйонів євро.

Цього сезону українець зіграв чотири матчі за Аталанту в Серії А, записавши на свій рахунок по одному голу та асисту.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт