Різне

Малиновський розпочав новий сезон Серії А: як зіграла Дженоа проти Інтера у стартовому турі чемпіонату Італії

Переглядів 148
Артем Жилінський
1 голос
Руслан Малиновський. Фото: ФК Дженоа
У першому турі Серії А Дженоа Руслана Малиновського приймав чемпіона Італії Інтер. Поєдинок між цими командами закінчився внічию із рахунком 2:2.

Сьогодні, 17 серпня, Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі Дженоа на поєдинок першого туру чемпіонату Італії проти Інтера.

Перший тайм вийшов багатим на голи. Відкрили рахунок саме господарі, адже Вольякко добив м'яч у сітку, після того, як круглий відскочив йому прямо на ударну позицію.

Проте Інтер зрівняв рахунок ще до перерви. Барелла продемонстрував чудову техніку, виконавши майстерну навісну передачу в штрафний майданчик, де Маркус Тюрам вписав своє ім’я у протокол матчу, головою відправивши м’яч під ліву стійку.

Майже одразу Інтер забив другий м'яч, але його скасувала бригада арбітрів через положення поза грою. Малиновський відіграв 71 хвилину, після чого його замінив головний тренер.

Інтер зумів забити другий в кінцівці матчу. Тюрам підхопив пас і з меж штрафного майданчика перекинув м'яч над голкіпером, помітивши, що П'єрлуїджі Голліні далеко вийшов з лінії воріт.

Але це був не останній гол в матчі, адже на 96-й хвилині Дженоа не забило пенальті, проте Мессіас був першим надобиванні і зрівняв рахунок.

Серія А, перший тур

Дженоа - Інтер - 2:2

Голи: Вольякко, 20, Мессіас, 90+6  - Тюрам, 30, 85

  • У наступному турі чемпіонату Італії команда Малиновського поїде в гості до Монци. Матч запланований на 24 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт