Різне

Малиновському приготуватися: скандальний експартнер Ракицького переходить в Дженоа

47
Владислав Лютостанський
2 голоси
Маріо Балотеллі. Фото: Getty Images
Відомий італійський інсайдер та журналіст Фабріціо Романо повідомив про те, що Дженоа оформила трансфер ексзірки збірної Італії нападника Маріо Балотеллі.

34-річний Маріо Балотеллі повертається у великий футбол! Після того, як нападник влітку покинув лави турецького Адана Демірспор, за який свого часу виступав разом з українським захисником Ярославом Ракицьким (один спільний поєдинок), він перебував у статусі вільного агента.

І ось інсайдер Фабріціо Романо у власному Х-акаунті повідомив, що італійська Дженоа досягла домовленості з Маріо щодо контракту.

Угода між Балотеллі та генуезцями розрахована терміном до 30 червня 2025 року.

Таким чином Маріо стане одноклубником українського хавбека Дженоа Руслана Малиновського, який наразі продовжує відновлюватися від важкої травми.

Зазначається, що для Балотеллі саме цей варіант був пріоритетним. Сам форвард декілька разів особисто спілкувався з головним тренером команди Альберто Джилардіно та пішов на пониження заробітної плати.

  • Італієць відомий своїми виступами за Інтер, Манчестер Сіті, Мілан, Ніццу, Ліверпуль та Марсель. Також Маріо встиг пограти за Сьон, Брешію та Монцу.
  • На рахунку Балотеллі є перемога у Лізі чемпіонів та три чемпіонства Італії разом з Інтером. В Англії нападник ставав чемпіоном в складі Манчестер Сіті.
  • Загалом у Серії А форвард провів 141 матч, забивши 52 голи та віддавши 18 результативних передач.
  • Також у Маріо є 36 поєдинків за національну збірну Італії, за яку він забив 14 голів та оформив п'ять асистів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт