Різне

«Має гольове чуття»: колишній нападник Шахтаря назвав головну особливість Довбика у кризовій Ромі

Переглядів 243
Артем Жилінський
2 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Колишній гравець донецького Шахтаря Андрій Воробей висловився щодо виступів українського форварда Артема Довбика у римській Ромі після матчу «вовків» із Монцою (1:1).

Екснападник донецького Шахтаря та збірної України Андрій Воробей поділився своєю думкою про поточну форму українського форварда Роми Артема Довбика. 

Нагадаємо, в останньому матчі Довбик відзначився забитим м'ячем проти Монци, що завершився з рахунком 1:1.

«Добре зіграв. Вдало пройшов, класно на паузі пробив із лівої ноги та відправив м'яч у кут. Довбик має гольове чуття. При тому, що Рома не виразно грає, Довбик свої моменти має і забиває. Це найголовніше для форварда. 

Звісно, складно йому за такої схеми грати. Півзахисники у римській команді не такі, як у Жироні. Але гол Артема Монци говорить про те, що має рівень і гольове чуття. Довбик зараз перебуває у непоганій формі», – розповів Воробей для Sport.ua.

  • На внутрішній арені після семи турів Рома має в активі десять пунктів та займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А.
  • У наступному турі команда Івана Юрича вдома прийматиме чинного чемпіона Італії Інтер. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Довбик у сезоні 2024/25 років провів за Рому дев'ять матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українського голеадора у 35 мільйонів євро рівно.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт