Різне

«Мічел має слабкість до Довбика»: іспанські журналісти порівняли форварда Жирони з Грізманном

Переглядів 3850
Артем Жилінський
4 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Нападник Жирони Артем Довбик настільки зарекомендував себе в Іспанії, що журналісти порівнюють його із зірковим форвардом Атлетіко Антуаном Грізманном, називаючи наступний поєдинок «битвою бомбардирів».

Іспанське спортивне видання AS виділяє поєдинок 19-го туру чемпіонату Іспанії між Жироною та Атлетіко Мадрид як «битву за трофей Пічіні» – нагороду найкращого бомбардира сезону в Ла Лізі.

Особлива увага приділяється суперництву між українцем Артемом Довбиком та французом Антуаном Грізманном, про що докладно розповідають журналісти.

«Стадіон «Монтіліві» – це сад Стуані, але з цього сезону – і Довбика. Українець б'є рекорди у своєму першому сезоні в Ла Лізі, і йому не потрібно адаптуватися. Щоб зрозуміти важливість Довбика, достатньо порівняти його з Грізманном, який забив ті ж 11 голів. Француз є орієнтиром для Атлетіко».

Наші іспанські колеги прогнозують побачити обох форвардів у стартовому складі. Також, на думку видання, Мічел вражений формою Довбика, тому легенда Жирони Стуані залишиться в запасі. 

«Обидва вийдуть у старті своїх команд, бо в Жироні Довбик ціниться більше за Стуані, який почне з лави запасних. Мічел має слабкість до українця і хоче максимально використати його поточну форму, адже він забив чотири голи в трьох матчах. Сьогодні він може стати третім гравцем Жирони, який забиває в 4 і більше матчах Ла Ліги поспіль, після Стуані та «Таті», — написало AS.

  • Після 18 турів Жирона посідає другу сходинку у Ла Лізі, маючи по 45 залікових пунктів разом з мадридським Реалом.
  • Атлетіко, в свою чергу, йде третім, набравши 38 балів – стільки ж має і Барселона, яка ж четвертою, а Атлетік заробив 35 очок.
  • Поєдинок Жирона – Атлетіко розпочнеться о 22:30 за київським часом.
  • Довбик в нинішньому сезоні зіграв у 17 матчах Ла Ліги, забив 11 голів та віддав чотири асисти. Його контракт діє до 30 червня 2028 року.
  • Циганков в цій кампанії провів вже 14 поєдинків у чемпіонаті та відзначився трьома м'ячами та трьома результативними передачами. Він має угоду до літа 2027-го.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт