Різне

Мічел може очолити Ман Сіті: Довбик і Циганков теж мають шанс перейти до гранда АПЛ

Переглядів 4321
Дмитро Котков
5 голосів
Мічел. Фото: Google
Мічел може замініти Пепа Гвардіолу на посаді головного тренера Манчестер Сіті в 2025 році. Наставник Жирони є одним із кандидатів на те, щоб обійняти посаду коуча містян.

Видання Gol Digital опублікувало матеріал, в якому зазначає, що Daily Mail підтверджує їх інформацію про головного тренера Ман Сіті Пепа Гвардіолу.

Йдеться про те, що каталонський спеціаліст залишить «містян» у 2025 році. Пеп після цього хоче один сезон відпочити, якщо не отримає супервигідну пропозицію. Гвардіолу може запросити Барселона, яку поки що на один рік прийняв німець Хансі Флік.

Також відомо, що наставник Жирони Мічел може замінити Гвародіолу Ман Сіті. Посприяти цьому може і той факт, що Ман Сіті і Жирона входять до City Football Group. Таким чином, українські легіонери каталонської команди Довбик і Циганков теж мають шанси приєднатися до англійського клубу, якщо їхній тренер його очолить.

  • Жирона з Мічелом та українцями Артемом Довбиком і Віктором Циганковим у цьому сезоні стала третьою і вперше зіграє в Лізі чемпіонів.
  • Двобик взагалі з 24 забитими м’ячами став найкращим голеадором Ла Ліги.
  • Ман Сіті виграв АПЛ та дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів і фіналу Кубку Англії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт