Різне

«Монстр»: фанати Бенфіки оцінили гру Трубіна, згадавши Облака та Едерсона

Переглядів 7531
Віктор Глухенький
2 голоси
Анатолій Трубін. Фото: Google
У грі 18-го туру Прімейра ліги Бенфіка здолала Боавішту (2:0), а український воротар «орлів» Анатолій Трубін записав до свого активу ювілейний, десятий, «сухий» матч.

Напередодні, 19 січня, Бенфіка здобула непросту, але дуже важливу перемогу над Боавіштою (2:0) та не дозволила Спортінгу піти у відрив в чемпіонських перегонах.

Анатолій Трубін провів на полі увесь поєдинок та запам'ятався впевненою грою, котру достойно оцінили фанати команди Рогера Шмідта.

«Український футбол» промоніторив соціальні мережі Бенфіки, виокремивши написне про Анатолія Трубіна. 

BernardoM3nd3s: «Це залишилося непоміченим, але сьогодні Трубін зробив ще один першокласний сейв на 53-й хвилині, який зберіг рахунок 0:0».

AuJoMeCo: «Мені одному здається, що наша оборона – це діра? Наші захисники певне думають: «Все під контролем, якщо будуть бити по воротах, то Трубін врятує!». І насправді, це саме те, що відбувається!!! Монстр!».

ExtraTrade1904: «Якщо Бенфіка виграє чемпіонат, то це буде заслуга Трубіна».

CarlosMVP88: «Я не втомлююся говорити про те, що представляє Трубін у воротах Бенфіки. Самобутній воротар беззаперечної якості. З часів Облака та Едерсона я не бачив воротаря з таким великим потенціалом і впевненою грою у воротах. Ми вже говоримо про мільйони, які він може принести.

Echoesofleo: «Відзначу важливість Трубіна, який був справжньою стіною, і послідовність у продовженні чудової переможної серії перемог».

Нагадаємо, що Ян Облак, який нині захищає кольори Атлетіко з Мадрида, виступав за Бенфіку у період з 2010 по 2014 рік.

Едерсон перебував у системі португальського гранда з 2010 до літа 2017-го. Потім бразильця підписав Манчестер Сіті за 40 мільйонів євро.

  • Бенфіка після 18-ти турів має в активі 45 очок та посідає другий щабель в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги. Відставання від свого одвічного ворога – Спортінга – складає лише одне очко. 
  • У наступному турі на внутрішній арені Бенфіка вдома прийматиме Ешторіл. Поєдинок заплановано на 24 січня. Початок гри о 21:45 .
  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 24 поєдинки: 20 пропущених голів, десять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного українця в 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт